Argos Site

El teu aliat en emergències meteorològiques per a la teva activitat

Un pas per davant en emergències meteorològiques

Argos Site t’ajuda a estar un pas per davant: saps el que està passant, què fer i com coordinar-te millor amb els altres.

Anticipa’t a la protecció de la teva gent i béns.

 

Fomentant l’atenció, no cal experiència

Proporcionem en un sol lloc tots els mapes, tots els sensors, tots els avisos oficials … És massa? No et preocupi, tot s’analitza automàticament en temps real i t’avisarem quan alguna cosa necessiti la teva atenció.

No només alertes primerenques

Les dades en temps real activen alertes i els alertes activen protocols. El teu pla d’autoprotecció i seguiment de les accions de resposta està completament integrat.

Solució personalitzada per a les teves necessitats

Estàs ubicat en una àrea propensa a inundacions o en un lloc amb risc d’incendis forestals? Necessites sensoritzar i monitoritzar rieres properes? Necessites complir amb certs requisits legals relacionats amb el risc? Cobrim tot això a la teva implementació personalitzada.

A cada pantalla

Telèfon, tauleta, ordinador … tot el que necessites és una connexió a Internet. Sense problemes d’instal·lació, no necessites actualitzacions de programari. Vagis on vagis, ho tens!

Millorant al teu costat

Estem al teu costat en el que necessitis: formació, seguiment d’episodis, tràmits administratius, millora de protocols …

Argos Site està en constant evolució per servir-te.

Sol·liciteu una demostració