solucions hidrometeorològiques per a la gestió de riscos

Serveis avançats per a la gestió proactiva d’emergències meteorològiques

Protecció a totes les escales

Serveis específics per cobrir des de grans administracions fins a petites empreses: Proteccions Civils Nacionals i Regionals, Agències de l’Aigua, Indústries, Municipis, Càmpings, etc.

Integrated solutions

Una única aplicació mòbil i d’escriptori amb tota la informació necessària per gestionar les amenaces meteorològiques que l’afecten: dades, productes, avisos, plans de protecció, seguiment d’equips en temps real, avaluació posterior a l’episodi, etc.

Orientat a l’impacte

Un enfocament disruptiu: de la predicció hidrometeorològica fins l’anticipació de l’impacte. Enfoqueu la vostra gestió proactiva a l’impacte esperat en els seus elements crítics i a l’activació anticipada dels protocols de resposta.

enfocament hiperlocal

Integració dels productes d’anticipació d’impacte amb models de vulnerabilitat local d’alta resolució en una única plataforma. Des d’avisos regionals amb dies d’anticipació fins a avaluacions d’impacte hiperlocal sobre els seus elements crítics amb hores d’anticipació.

Proactiu per naturalesa

Eviteu la gestió reactiva tant com sigui possible. Els nostres productes de predicció hidrometeorològica d’última generació es tradueixen en impacte, el que permet anticipar l’activació d’accions de protecció per minimitzar les conseqüències.

Arquitectura oberta

Els nostres serveis inclouen un conjunt complet de dades, productes i avisos, però pot afegir els seus propis (sensors, informació de perills locals, plans de resposta específics, etc.) i crear productes personalitzats i alertes combinant la informació disponible.

Servei integrat

Els nostres serveis cobreixen tots els aspectes clau per facilitar la seva gestió d’emergències:

  • posada en marxa: definició de productes, avisos, elements crítics, etc.
  • suport: suport tècnic i suport d’episodi 24/7.
  • anàlisi i auditoria post episodi.
  • actualització iterativa del servei: afegir noves dades i informació de context, redefinir productes i avisos, etc.